Danseinstruktør

Jeg har beskæftiget mig med dans siden jeg var barn uprofessionelt. I 1992 begyndte jeg at bruge dansen i forbindelse med børn på et fritidshjem nemlig Gentofte Legestue, hvor jeg var pædagog medhjælper. Danse projekterne jeg har lavet siden dengang er blevet til ret mange og har udviklet sig. Dengang lavede jeg koreografier til børnene og i dag er den baseret på børnenes egne bevægelser ved improvisation for at munde ud i koreografier, derved får børnene ejerskab af selve dansen . Fem af disse danseprojekter er der tilhørende skriftlige opgaver til i.f.m. min uddannelse som pædagog.

I 1994 startede jeg med at danse på Oure Idrætshøjskole nemlig danselinien, da jeg kom tilbage til København dansede jeg i 2 år på Danseværkstedet på Meinumsgade, Nørrebro. Jeg underviste også i Salsa på Københavns Pædagog Seminarium hvor jeg havde 1 hold i 3 sæsoner.

I dag har jeg ikke nogen steder hvor jeg kan undervisse i Salsa, men til gengæld så underviser jeg i Merengue til forskellige sammenhænge, det kan være til fødselsdage, polterabends, firmafester, julefrokoster, m.m. Hvorfor Merengue og ikke Salsa, normalt til de forskellige arrangementer kan man ikke lære Salsa på kun 1 time, dette er umuligt, det er min erfaring. Hvis man skal have en fornemmelse at man har fået noget ud af den time er det helt klart bedre at lære Merengue. Dansen er meget enkelt og det er en 2 takter dans og man bruger meget hofterne. Vil du/I gerne vide mere omkring Merengue kan du/I altid slå op på denne hjemmeside som man kan læse enten på engelsk/spansk:

http://www.salsa-merengue.co.uk/

 
For dette kan du/I altid kontakte mig, enten pr. mail eller telefon for at høre nærmere omkring prisen i denne sammenhæng følger som regel altid en CD med som man har mulighed for at danse videre om aftenen.

Mobil nummer:                     +45 2221 2550

[contact-form-7 id=”96″ title=”Dans – Dance – Baile”]

Home

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.